Tagdækning

Vi brænder for tagdækning

Skal du have nyt tag?

Hos Lasse & Janus byg brænder vi for tagdækning. Vi arbejder hårdt og effektivt, og bestræber os på at følge udviklingen tæt, så vi altid er opdateret med hensyn til såvel materialer som metoder. I kraft af mere end 15 års erfaring med tagdækning er vi desuden i stand til at stille vores ekspertise til rådighed og tilbyde uforpligtende rådgivning når du skal finde frem til den rigtige løsning for tagskiftet. Der er nemlig rigtigt mange muligheder i tagskift; fra klassiske røde tegl til moderne grønne tage.

Moderne tagskift

Vi arbejder med en bred vifte af metoder såsom listetækning, trekantslister, plantækning eller Shingles. Shingles-konceptet bygger grundlæggende på overlapning og er en videreføring af klassiske tagdækningsmetoder. Tagdækning med Shingles giver taget et glat resultat med en tydelig markering i overfladen og biddrager til at bygningen får et flot æstetisk udtryk. En anden mulighed er de populære grønne Sedum-tage, som begrænser nedløbet med over 50% og giver bygningen et helt unikt udseende. Derudover er vi eksperter i arbejdet med tagpap. Hos Lasse & Janus Byg udgør vi med andre ord en stærk samarbejdspartner, hvad enten du er interesseret i et tagskift med moderne eller klassiske materialer.

Tagdækningsmetoder

Shingles-konceptet bygger grundlæggende på overlapning og er en videreføring af klassiske tagdækningsmetoder. Tagdækning med Shingles giver taget et glat resultat med en tydelig markering i overfladen og biddrager til at bygningen får et flot æstetisk udtryk.

En anden mulighed er de populære grønne Sedum-tage, som begrænser nedløbet med over 50% og giver bygningen et helt unikt udseende.

Skift indhold

Skift indhold

Skift indhold

Tagpap adskiller sig tydeligt fra alle de andre typer tagbeklædning, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Det relativt lille antal samlinger er blot én af tagpaptagets kvaliteter, der sideløbende med dets vindfasthed og dets lave vægt, gør at de tagpapdækkede tage er så udbredte. Samtidig er tagpappet også en af de billigere løsninger

Tag kontakt

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om tagdækning, og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder i hele nordvestsjælland, herunder Holbæk og Odsherred. 

Så tag kontakt i dag på tlf. 40 46 85 25 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Vi tilbyder

Uanset typen af byggeopgave er vi klar til at hjælpe.

Vores sjæl og engagement er beliggende i Odsherred.

Vi fungerer oftest som hovedentreprenør, dvs. at vi står for det samlede projekt og varetager kommunikationen på tværs af faggrupper.

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skriftet ud? Er du i tvivl om valg af typer og modeler? Lad os rådgive og hjælpe dig med dit projekt.

Vi brænder for tagdækning og bestræber os på at følge udviklingen tæt, så vi altid er opdateret med hensyn til såvel materialer som metoder.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til ? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Synes du dit køkken eller badeværelse trænger til fornyelse? Vi vil gerne høre dine drømme – sammen kan vi måske gøre dem til virkelighed.

Tagpap giver unikke arkitektoniske muligheder, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Moderne tagpap er stærkt og modstandsdygtigt.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til eller bygge nyt? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Bruger du unødigt mange penge på varmeregningen? Få et isoleringstjek, så kortlægger vi din ejendoms varmeudslip.

Har du en bygning eller et hus som trænger til renovering, så hjælper vi gerne enten med hele projektet eller med dele af opgaven.

Lasse & Janus Byg

Nygårdsvej 44

4500 Nykøbing Sj.

Cvr: 31484278

Tlf: 40 46 86 25 

E-mail: post@lasseogjanusbyg.dk