Isolering

Papiruld og papirisolering

Har du overvejet om du bruger unødigt mange penge på varmeregningen? Hos Lasse & Janus byg udfører vi effektiv og professionel papirisolering med papiruld. Vi tilbyder desuden at foretage et isoleringstjek, hvor vi kortlægger din ejendoms varmeudslip og udarbejder en liste med konkrete forslag til besparende forbedringer. Papirisolering med papiruld er en isoleringsmetode med mange fordele.

Vi arbejder i et større område omkring Holbæk og Odsherred.

Hvorfor vælge papiruld

Granuleret papiruld er et af danskernes foretrukne isoleringsmaterialer. Det hænger blandt andet sammen med papirisoleringens stærke varme- og lydisolerende egenskaber, samtidigt med, at materialet belaster miljøet væsentligt mindre end mineraluldsisolering ved produktionen.

Med papirisolering fratager du miljøet en stor belastning og det vil som regel være muligt at angive et estimat for, hvornår papirisolering og de forskellige tiltag forventes at have tjent sig selv hjem igen. Således sparer du penge på varmeregningen imens miljøet spares for unødigt energispild.

Du kan være helt tryg ved at vælge et produkt, der består af avispapir. Papiruld er nemlig imprægneret med brandhæmmende salte.

De brandhæmmende salte som tilsættes isoleringsmaterialet Papiruld, giver en flamme- og glødebeskyttelse. Ved brandpåvirkning frigives fugt fra saltene, som medfører en afkøling og forkulning. De tilsatte salte fordamper ikke med tiden, og den beskyttelse, som saltene giver, nedsættes ikke med tiden.

Papiruld blev i august 2013 klassificeret i brandklasse D-s2,d0, der kan sidestilles med klasse B materiale.

Har du brug for at udskifte ledninger eller komme til elinstallationer og ventilationsrør, efter isoleringsarbejdet?

Du kan nemt og hurtigt komme til dem under isoleringen. Du skubber blot Papiruld til side, og efterfølgende lægges Papiruld tilbage igen og udjævnes med hænder, rive, kost eller lignende.

Papiruld er behageligt at arbejde med, og du vil ikke føle dig generet efter at have rørt ved Papiruld.

Hør nærmere om papiruld 

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om papirisolering og generelt stort som småt, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud.

Tag kontakt på tlf.  21 46 89 39 og hør nærmere.

Fordele ved papiruld

Lyd og varmeisolerende

Det er almindeligt kendt, at cellulosefibre, som isoleringsmaterialet Papiruld er produceret af, har gode lydisolerende egenskaber. De hule cellulosefibre bevirker, at støj reduceres væsentligt fra én etage til en anden eller fra ét rum til et andet og dermed lyd og varmeisolere.

Miljø venligt

Isoleringsmaterialet Papiruld produceres af overskudspapir og genbrugsaviser. Aviserne kværnes og tilsættes brandhæmmende salte. Fordi Papiruld fremstilles af genbrugsmaterialer, er energiforbruget og dermed CO2-udledningen i produktionsfasen meget lav.

Godt indeklima

Papiruld er et organisk materiale, som er fugttransporterende. Det betyder, at isoleringsmaterialet ikke kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Papiruld transporterer fugten videre fra indeklimaet og ud.

Vi tilbyder

Uanset typen af byggeopgave er vi klar til at hjælpe.

Vores sjæl og engagement er beliggende i Odsherred.

Vi fungerer oftest som hovedentreprenør, dvs. at vi står for det samlede projekt og varetager kommunikationen på tværs af faggrupper.

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skriftet ud? Er du i tvivl om valg af typer og modeler? Lad os rådgive og hjælpe dig med dit projekt.

Vi brænder for tagdækning og bestræber os på at følge udviklingen tæt, så vi altid er opdateret med hensyn til såvel materialer som metoder.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til ? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Synes du dit køkken eller badeværelse trænger til fornyelse? Vi vil gerne høre dine drømme – sammen kan vi måske gøre dem til virkelighed.

Tagpap giver unikke arkitektoniske muligheder, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Moderne tagpap er stærkt og modstandsdygtigt.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til eller bygge nyt? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Bruger du unødigt mange penge på varmeregningen? Få et isoleringstjek, så kortlægger vi din ejendoms varmeudslip.

Har du en bygning eller et hus som trænger til renovering, så hjælper vi gerne enten med hele projektet eller med dele af opgaven.

Lasse & Janus Byg

Nygårdsvej 44

4500 Nykøbing Sj.

Cvr: 31484278

Tlf: 40 46 86 25 

E-mail: post@lasseogjanusbyg.dk