Køkken og Bad

Skab dit unikke køkken eller badeværelse

Køkken og badeværelse spiller en stor rolle i de danske hjem. Her skal være hygge, stil, funktionalitet og atmosfære. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker skaber vi jeres helt unikke køkken og baderum. Ved nyt køkken og badeværelse dukker automatisk mange spørgsmål op, som nøje bør overvejes:

  • Skabs-, skuffe-, hylde- og bordplads
  • Arbejdsgange og funktionalitet
  • Farver og stil

–  Valg af fliser

  • Element- og bordplademateriale
  • Evt. hårde hvidevarer

Vi laver indretningsforslag på baggrund af jeres spørgsmål og ideer, og deltager gerne som professionel sparringspartner gennem hele forløbet.

Hør om mulighederne 

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og rådgiver dig gerne om mulighederne for at virkeliggøre dine drømme.

Ring til os på tlf.  40 46 86 25 og hør nærmere.

Referencer

Vi er stolte af vores arbejde
Vi tilbyder

Uanset typen af byggeopgave er vi klar til at hjælpe.

Vores sjæl og engagement er beliggende i Odsherred.

Vi fungerer oftest som hovedentreprenør, dvs. at vi står for det samlede projekt og varetager kommunikationen på tværs af faggrupper.

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skriftet ud? Er du i tvivl om valg af typer og modeler? Lad os rådgive og hjælpe dig med dit projekt.

Vi brænder for tagdækning og bestræber os på at følge udviklingen tæt, så vi altid er opdateret med hensyn til såvel materialer som metoder.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til ? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Synes du dit køkken eller badeværelse trænger til fornyelse? Vi vil gerne høre dine drømme – sammen kan vi måske gøre dem til virkelighed.

Tagpap giver unikke arkitektoniske muligheder, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Moderne tagpap er stærkt og modstandsdygtigt.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til eller bygge nyt? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Bruger du unødigt mange penge på varmeregningen? Få et isoleringstjek, så kortlægger vi din ejendoms varmeudslip.

Har du en bygning eller et hus som trænger til renovering, så hjælper vi gerne enten med hele projektet eller med dele af opgaven.

Lasse & Janus Byg

Nygårdsvej 44

4500 Nykøbing Sj.

Cvr: 31484278

Tlf: 40 46 86 25 

E-mail: post@lasseogjanusbyg.dk