Firmaprofil

Hvem er Lasse og Janus Byg?

Lasse og Janus Byg er en seriøs og kompetent byggevirksomhed med sjæl og engagement i Odsherred.
Vi virkeliggør vores kunders ønsker og drømme, og vi gør det med stor faglig stolthed, som sikrer kvalitetsarbejde til kunderne. Vi elsker også de opgaver, som er lidt specielle og kreative, hvor vi skal tænke i nye og anderledes løsninger – det kan du se eksempler på her. 

Lasse Rosendahl og Janus Rasmussen er tømrermestrene bag et af Odsherreds veletablerede og velrenommerede byggevirksomheder. Vejen dertil er bygget på stort engagement, kvalitetsbevidsthed, samarbejde, fornuft og kærlighed til det gode håndværk og etikken.

Lasse Rosendahl
Janus Rasmussen
Janus Rasmussen

Historien bag Lasse og Janus Byg

Lasse og Janus stod i tømrerlære sammen, og efter endt uddannelse blev de fast makkerpar hos den lokale tømrermester. Her fandt de hurtigt ud af, at de kunne noget særligt sammen, og det, koblet med en målrettethed på at prøve kræfter med større opgaver og ansvar, plantede det første frø til den fremtidige byggevirksomhed.

Lasse og Janus får hurtigt succes med arbejdsopgaverne, som de selv kører fra start til slut, og de finder ud af, at deres forskelligheder og færdigheder supplerer hinanden. Samtidig nærer de begge en stor forkærlighed for håndværksfaget og har mange fælles værdier: Et makkerskab er grundlagt.

Lasse og Janus Byg startede 01.01.01 med Lasse og Janus, og efter 4 år kom den første ansatte til. Under finanskrisen gik firmaet fra at beskæftige 5 mand til at beskæftige 11. Med tiden er der kommet både flere folk og fagligheder til, og firmaet tæller i dag 17 dygtige håndværkere fordelt på tømrersvende, lærlinge, murere, entreprenører, tagdækkere, isolatører og administration – se vores medarbejdere.

Vi bygger på tillid

Tillid er fundamentet i Lasse og Janus Byg – i forhold til hinanden, ansatte, samarbejdspartnerne og i særlig grad i samarbejdet med vores kunder. 

Begge mestre er dygtige håndværkere, og de har samlet et stærkt team af kompetente medarbejdere, hvilket tydeligt afspejler sig i det færdige produkt, der bliver afleveret til kunden.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit projekt vil tage sig ud i virkeligheden, er Janus kreativ og kan ofte lave en skitse med det samme, så I sammen kan se, hvordan det vil se ud.

Tilbud på lidt større sager som f.eks. nybyg og tilbygninger bliver beregnet af begge mestre uafhængigt af hinanden, og derefter talt igennem. Det er også en tillidssag, at intet er overladt til tilfældigheder eller bliver glemt.

Referencer

Vi er stolte af vores arbejde
Vi tilbyder

Uanset typen af byggeopgave er vi klar til at hjælpe.

Vores sjæl og engagement er beliggende i Odsherred.

Vi fungerer oftest som hovedentreprenør, dvs. at vi står for det samlede projekt og varetager kommunikationen på tværs af faggrupper.

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skriftet ud? Er du i tvivl om valg af typer og modeler? Lad os rådgive og hjælpe dig med dit projekt.

Vi brænder for tagdækning og bestræber os på at følge udviklingen tæt, så vi altid er opdateret med hensyn til såvel materialer som metoder.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til ? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Synes du dit køkken eller badeværelse trænger til fornyelse? Vi vil gerne høre dine drømme – sammen kan vi måske gøre dem til virkelighed.

Tagpap giver unikke arkitektoniske muligheder, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Moderne tagpap er stærkt og modstandsdygtigt.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til eller bygge nyt? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Bruger du unødigt mange penge på varmeregningen? Få et isoleringstjek, så kortlægger vi din ejendoms varmeudslip.

Har du en bygning eller et hus som trænger til renovering, så hjælper vi gerne enten med hele projektet eller med dele af opgaven.

Lasse & Janus Byg

Nygårdsvej 44

4500 Nykøbing Sj.

Cvr: 31484278

Tlf: 40 46 86 25 

E-mail: post@lasseogjanusbyg.dk