Døre & Vinduer

Husets sjæl og øjne

Vinduerne har stor betydning både for boligens udseende og komfort – og ikke mindst for varmeforbruget.

Udskiftning af vinduer giver boligejere mulighed for at forskønne huset eller lejligheden – både inde- og udefra. For manges vedkommende er det samtidig en god investering, som straks kan mærkes på varmeregningen.

Vi leverer og sørger for montering af vinduer og døre fra landets førende producenter bl.a. KPK, VELUX og Velfac, hvad enten du ønsker:

  • Trævinduer
  • Træ/alu-vinduer
  • Plastvinduer

Vi leverer desuden gerne vinduer og døre i specielle mål og designs.

Hvilken type vindue skal jeg vælge?

tekst

tekst

tekst

Vi rådgiver gerne om det rette valg.  

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om døre og vinduer -og generelt svarer vi gerne på faglige spørgsmål om stort og småt.

Tag kontakt på tlf.  40 46 86 25  og hør nærmere.

Referencer

Vi er stolte af vores arbejde
Vi tilbyder

Uanset typen af byggeopgave er vi klar til at hjælpe.

Vores sjæl og engagement er beliggende i Odsherred.

Vi fungerer oftest som hovedentreprenør, dvs. at vi står for det samlede projekt og varetager kommunikationen på tværs af faggrupper.

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skriftet ud? Er du i tvivl om valg af typer og modeler? Lad os rådgive og hjælpe dig med dit projekt.

Vi brænder for tagdækning og bestræber os på at følge udviklingen tæt, så vi altid er opdateret med hensyn til såvel materialer som metoder.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til ? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Synes du dit køkken eller badeværelse trænger til fornyelse? Vi vil gerne høre dine drømme – sammen kan vi måske gøre dem til virkelighed.

Tagpap giver unikke arkitektoniske muligheder, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Moderne tagpap er stærkt og modstandsdygtigt.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til eller bygge nyt? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Bruger du unødigt mange penge på varmeregningen? Få et isoleringstjek, så kortlægger vi din ejendoms varmeudslip.

Har du en bygning eller et hus som trænger til renovering, så hjælper vi gerne enten med hele projektet eller med dele af opgaven.

Lasse & Janus Byg

Nygårdsvej 44

4500 Nykøbing Sj.

Cvr: 31484278

Tlf: 40 46 86 25 

E-mail: post@lasseogjanusbyg.dk