Tilbygning

Få den ombygning, du drømmer om

En ombygning og tilbygning til hus kan omfatte mange forskellige ting. Uanset hvad du har brug for en tilbygning til, står vi klar til at hjælpe. Vi har erfaring med at foretage tilbygning til huse, villaer og sommerhuse. 

Vi kan hjælpe, når du ønsker mere plads i stuen, entréen eller måske et ekstra værelse. 

Ønsker du en tilbygning, der skal bruges som udestue, garage eller noget helt andet, står vi også klar til at hjælpe. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, der lever op til dine drømme.

Hør om mulighederne 

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og rådgiver dig gerne om mulighederne for at virkeliggøre dine drømme.

Ring til os på tlf.  40 46 86 25 og hør nærmere.

Referencer

Vi er stolte af vores arbejde
Vi tilbyder

Uanset typen af byggeopgave er vi klar til at hjælpe.

Vores sjæl og engagement er beliggende i Odsherred.

Vi fungerer oftest som hovedentreprenør, dvs. at vi står for det samlede projekt og varetager kommunikationen på tværs af faggrupper.

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skriftet ud? Er du i tvivl om valg af typer og modeler? Lad os rådgive og hjælpe dig med dit projekt.

Vi brænder for tagdækning og bestræber os på at følge udviklingen tæt, så vi altid er opdateret med hensyn til såvel materialer som metoder.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til ? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Synes du dit køkken eller badeværelse trænger til fornyelse? Vi vil gerne høre dine drømme – sammen kan vi måske gøre dem til virkelighed.

Tagpap giver unikke arkitektoniske muligheder, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Moderne tagpap er stærkt og modstandsdygtigt.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til eller bygge nyt? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Bruger du unødigt mange penge på varmeregningen? Få et isoleringstjek, så kortlægger vi din ejendoms varmeudslip.

Har du en bygning eller et hus som trænger til renovering, så hjælper vi gerne enten med hele projektet eller med dele af opgaven.

Lasse & Janus Byg

Nygårdsvej 44

4500 Nykøbing Sj.

Cvr: 31484278

Tlf: 40 46 86 25 

E-mail: post@lasseogjanusbyg.dk