Tagpap

Vi brænder for tagpap

Er du på udkig efter nyt tag? Det kan rigtig hurtigt blive en dyr affære, når der skal nyt tag på huset – især hvis man vælger at bruge eksempelvis teglsten eller andre dyre materialer. Prismæssigt er tagpap er i den lidt lavere ende af skalaen, og der kan derfor være mange penge at spare, ved brug af tagpap.

Hvad er tagpap?

Tagpap adskiller sig tydeligt fra alle de andre typer tagbeklædning, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Det relativt lille antal samlinger er blot én af tagpaptagets kvaliteter, der sideløbende med dets vindfasthed og dets lave vægt, gør at de tagpapdækkede tage er så udbredte. Samtidig er tagpappet også en af de billigere løsninger.

I brugsmæssig henseende er tagpap meget alsidigt. Helt frem til i slutningen af 1940’erne blev tagpap allerførst og fremmest primært brugt til fabriks- og landbrugsbygninger, skure, haller, sommerhus og udhuse etc. Det er først senere at tagpap er blevet brugt på en lang række andre bygningstyper.

Hvorfor vælge tagpap?

Hos Lasse & Janus Byg er vi eksperter i tagpap. Vi har i mere end 15 år foretaget tagskift og reparationer for både offentlige, private og erhvervsdrivende, og vi anvender i den forbindelse ofte tagpap. I dag ses moderne tagpap flere og flere steder, hvilket skyldes, at det moderne materiale er stærkt og modstandsdygtigt, samtidig med at det har en unik fleksibilitet. Dermed giver tagpap uendeligt mange arkitektoniske muligheder, og det er således kun fantasien, der sætter grænser for tagpappets anvendelsesmuligheder.

Levetid

Tagpap har en relativt lang levetid, hvis man sammenligner med andre typer tag. Den helt præcise levetid kan være svær at fastsætte, fordi det altid vil afhænge af flere forskellige omstændigheder. Tilstanden på den underliggende tagkonstruktion eller om taget er udsat for meget vind og vejr, kan eksempelvis betyde en hel del for hvor længe taget lever. Hvis omstændighederne er helt optimale, kan du faktisk have dit tagpap i helt op til 50 år.

Når først tagpappet er monteret, er det rimelig begrænset hvor meget opmærksomhed og vedligeholdelse det kræver. Det kunne eksempelvis være at man løbende undersøger taget og tjekker om der er steder, hvor taget helt har sluppet eller hvor det har revet sig løs fra underlaget. Der kan godt opstå situationer hvor taget skal repareres, men reparationer på tagpap ikke nødvendigvis overvældende dyr fornøjelse.

husiskoven

Få råd & vejledning

Hvis du er interesseret i mulighederne i tagpap, stiller vi glædeligt vores ekspertise til rådighed. Vi har et bredt kendskab til såvel klassiske som moderne tagdækningsmetoder, herunder tagpap, tegl, skiffer, grønne tage samt tagdækning med shingles. 

Hvis du fortæller om dine ønsker og behov, kan vi besigtige taget og hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. Og når arbejdet skal føres ud i livet, står vi naturligvis klar med et attraktivt og uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tag kontakt i dag på tlf. 40 46 82 25 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Vi arbejder i Nordvestsjælland, herunder i Holbæk og Odsherred.

Vi tilbyder

Uanset typen af byggeopgave er vi klar til at hjælpe.

Vores sjæl og engagement er beliggende i Odsherred.

Vi fungerer oftest som hovedentreprenør, dvs. at vi står for det samlede projekt og varetager kommunikationen på tværs af faggrupper.

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skriftet ud? Er du i tvivl om valg af typer og modeler? Lad os rådgive og hjælpe dig med dit projekt.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til ? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Synes du dit køkken eller badeværelse trænger til fornyelse? Vi vil gerne høre dine drømme – sammen kan vi måske gøre dem til virkelighed.

Tagpap giver unikke arkitektoniske muligheder, ved sin plane struktur og sin ensartethed. Moderne tagpap er stærkt og modstandsdygtigt.

Har du en ide eller en drøm om at bygge til eller bygge nyt? Så tag os med på råd. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen – fra ide til virkelighed.

Bruger du unødigt mange penge på varmeregningen? Få et isoleringstjek, så kortlægger vi din ejendoms varmeudslip.

Har du en bygning eller et hus som trænger til renovering, så hjælper vi gerne enten med hele projektet eller med dele af opgaven.

Lasse & Janus Byg

Nygårdsvej 44

4500 Nykøbing Sj.

Cvr: 31484278

Tlf: 40 46 86 25 

E-mail: post@lasseogjanusbyg.dk