Tagdækning Vælg afdeling

Klik her for at ringe: 40 46 86 25

Professionelt tagarbejde til konkurrencedygtige priser

Trænger taget til en kærligt hånd? Hos Lasse & Janus Byg foretager vi professionelt tagarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har mere end 15 års erfaring med tagdækning og kan være behjælpelige hvad enten dit tag skal repareres eller udskiftes helt.

 

Autoriseret isolatør

Derudover er vi autoriserede isolatører, og vi kan derfor efterse din isolering i loftrummet, og foretage en effektiv efterisolering såfremt den nuværende er utidssvarende. Vi arbejder for såvel private som erhvervsdrivende.

 

Vi brænder for tagarbejde

Hos Lasse & Janus byg brænder vi for vores arbejde. Derfor følger vi også udviklingen tæt, og vi er i stand til at foretage reparationer eller tagskift med moderne konstruktioner som shingles eller grønne tage. Men vi arbejder naturligvis også med klassiske materialer som tegl, skiffer eller tagpap. Vi stiller glædeligt vores ekspertise til rådighed, og kan med udgangspunkt i dine ønsker og behov, give dig overblik over de mange muligheder i tagskift eller reparationer.

 

Tag kontakt og hør nærmere

Vi arbejder i det nordvestlige Sjælland, som eksempelvis i Holbæk, Kalundborg og Odsherred. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om tagarbejde eller om stort og småt, og kommer gerne ud og besigtiger taget inden vi afgiver et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde.

Tag kontakt i dag på tlf. 20 16 69 41 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Papiruld Odsherred ApS

Vi udfører isolering med Papiruld i Holbæk, Kalundborg, Svinninge, Tølløse, Vig og omegn.

Top