Totalentreprise Vælg afdeling

Klik her for at ringe: 40 46 86 25

Papiruld og papirisolering

Har du overvejet om du bruger unødigt mange penge på varmeregningen? Hos Lasse & Janus byg udfører vi effektiv og professionel papirisolering med papiruld. Vi tilbyder desuden at foretage et isoleringstjek, hvor vi kortlægger din ejendoms varmeudslip og udarbejder en liste med konkrete forslag til besparende forbedringer. Papirisolering med papiruld er en isoleringsmetode med mange fordele.

 

Fokus på miljøet

Med papirisolering fratager du miljøet en stor belastning og det vil som regel være muligt at angive et estimat for, hvornår papirisolering og de forskellige tiltag forventes at have tjent sig selv hjem igen. Således sparer du penge på varmeregningen imens miljøet spares for unødigt energispild. 

 

Hvorfor papirisolering?

Hvorfor skal man vælge papirisolering? Granuleret papiruld er et af danskernes foretrukne isoleringsmaterialer. Det hænger blandt andet sammen med papirisoleringens stærke varme- og lydisolerende egenskaber, samtidigt med, at materialet belaster miljøet væsentligt mindre end mineraluldsisolering ved produktionen. 

 

Brandhæmmende isolering

Granulatet fremstilles af avispapir som tilsættes brandhæmmende salte, og blæses ind på loft eller i de hulrum der skal isoleres. Indblæsning klares normalt på en dag og er uden gene for beboerne.

 

Hør nærmere om papiruld 

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om papirisolering og generelt stort som småt, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud.

Tag kontakt på tlf.  21 46 89 39 og hør nærmere. Vi arbejder i et større område omkring Holbæk og Odsherred.

Papiruld Odsherred ApS

Vi udfører isolering med Papiruld i Holbæk, Kalundborg, Svinninge, Tølløse, Vig og omegn.

Top