Tagdækning Vælg afdeling

Klik her for at ringe: 40 46 86 25

Tagdækning med Lasse & Janus Byg

Skal du have nyt tag? Hos Lasse & Janus byg brænder vi for tagdækning. Vi arbejder hårdt og effektivt, og bestræber os på at følge udviklingen tæt, så vi altid er opdateret med hensyn til såvel materialer som metoder. I kraft af mere end 15 års erfaring med tagdækning er vi desuden i stand til at stille vores ekspertise til rådighed og tilbyde uforpligtende rådgivning når du skal finde frem til den rigtige løsning for tagskiftet. Der er nemlig rigtigt mange muligheder i tagskift; fra klassiske røde tegl til moderne grønne tage.

 

Moderne tagskift

Vi arbejder med en bred vifte af metoder såsom listetækning, trekantslister, plantækning eller Shingles. Shingles-konceptet bygger grundlæggende på overlapning og er en videreføring af klassiske tagdækningsmetoder. Tagdækning med Shingles giver taget et glat resultat med en tydelig markering i overfladen og biddrager til at bygningen får et flot æstetisk udtryk. En anden mulighed er de populære grønne Sedum-tage, som begrænser nedløbet med over 50% og giver bygningen et helt unikt udseende. Derudover er vi eksperter i arbejdet med tagpap. Hos Lasse & Janus Byg udgør vi med andre ord en stærk samarbejdspartner, hvad enten du er interesseret i et tagskift med moderne eller klassiske materialer.

 

Tag kontakt

Vi arbejder i hele nordvestsjælland, herunder Holbæk og Odsherred. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om tagdækning, og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Så tag kontakt i dag på tlf. 20 16 69 41 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Papiruld Odsherred ApS

Vi udfører isolering med Papiruld i Holbæk, Kalundborg, Svinninge, Tølløse, Vig og omegn.

Top